Als u van een adviseur een praktische kijk, betrouwbaarheid en snelheid verwacht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bruikbaar advies zonder fratsen. We helpen u graag met onze kennis en ervaring in de levensmiddelenindustrie. Fresh, Food & Factory werkt op projectbasis. Samen met u definiëren we de opdracht, met een duidelijk doel, waardoor u na afloop van het project zelfstandig verder kunt.

Strategie ontwikkeling

Waar liggen uw kansen en wat heeft u nodig om die te verzilveren?

Gebouw

Met welke productiefaciliteit kunt u de kansen in de markt het best benutten?

Proces engineering

Welke productieprocessen passen bij uw producten en markt?

Proces technologie

Hoe kunt u meer uit bestaande processen halen met behoud van de productkwaliteit?

Voedselveiligheid

Wat zijn risico’s waar u actief op moet reageren?

Voedselkwaliteit

Hoe kunt u de productkwaliteit verbeteren?

Strategie ontwikkeling

Als u uit wilt breiden of duurzaam een nieuwe markt wilt ontwikkelen, dan kunnen we u op het juiste pad helpen door kritisch met u mee te denken. U voorkomt verrassingen en beheerst de investeringsrisico’s met een goed doordacht masterplan. Met inzet van Fresh, Food & Factory’s kennis en ervaring van convenience food in binnen- en buitenland, is het niet nodig opnieuw het wiel uit te vinden. We denken en doen graag mee bij de ontwikkeling en uitvoering van uw plannen.
Praktijkvoorbeeld

Gebouw

Heef u een goed business plan en zoekt u advies over de functionele en duurzame inrichting van een productielocatie? Dat is voor ons bekende materie. Van bouwkundige aspecten, logistiek, hygiëne, en apparatuur tot en met de functionele werkomstandigheden voor uw personeel. De juiste logistieke flow borgt efficiency en voedselveiligheid. Daar hoort een passende behuizing bij. Daarbij houden we rekening met de lokale omstandigheden en mogelijkheden. Bekijk de foto’s van enkele nationale en internationale gerealiseerde gebouwen.
Praktijkvoorbeeld

Proces engineering

Op zoek naar het optimale productieproces binnen uw budget? Of geïnteresseerd in de laatste innovaties die daadwerkelijk praktisch toepasbaar zijn? Worstelt u met de juiste machine lay-out zodat u straks zonder zorgen kwalitatief goede producten kunt maken? Of het nu om het vergelijken van offertes of om de lay-out van uw productie proces gaat, Fresh, Food & Factory kan u snel, vakkundig en onafhankelijk advies geven.
Praktijkvoorbeeld

Proces technologie

Op zoek naar levensmiddelen- en proceskennis zodat u de oplossing voor een bottleneck in uw productieproces vindt? Dit zijn onderwerpen waar Fresh, Food & Factory zich uitstekend in thuis voelt. We lossen de oorzaak op, in plaats het gevolg bestrijden. Met onze kennis en ervaring helpen wij u en uw technische mensen om tot het gewenste resultaat te komen.
Praktijkvoorbeeld

Voedselveiligheid

Op zoek naar product- en microbiologische kennis zodat de kwaliteit van uw eindproduct verbetert? Of bent u op zoek naar de laatste kennis en inzichten uit de wetenschap, in begrijpelijke taal? Om goed voorbereid te zijn op bijvoorbeeld een nieuwe markt of op de komende audit? We helpen u graag. Onze wetenschappelijke inzichten en kennis van certificeringsmogelijkheden combineren we met praktijkervaring. Waardoor u weer een stap verder komt.
Praktijkvoorbeeld

Voedselkwaliteit

Kort houdbare gemaksvoeding is niet meer uit retail en food service weg te denken. Tegelijkertijd worden producten en processen complexer en de kwaliteitseisen strenger. En wordt het verschil in houdbaarheid tussen verse en verwerkte producten door nieuwe technologieën steeds kleiner. En verandert de wet- en regelgeving continu, waardoor het soms zelfs nodig is uw productieproces aan te passen. De vraag is hoe op al deze veranderingen in te spelen, zonder uw klant uit het oog te verliezen. Fresh, Food & Factory helpt u om deze uitdagingen in kaart te brengen en mogelijke oplossingen systematisch te onderzoeken. Op die manier krijgt u een efficiënte en effectieve oplossing voor uw praktijksituatie. Andere klanten gingen u voor.
Praktijkvoorbeeld